Wilt u graag een professionele kwekerij uit Holland voor de beste thuja import?

Wij zijn Varia Vert, een bedrijf uit Holland wat zorgt voor de beste kwaliteit! Wij kweken vele soorten planten in eigen beheer. Doordat wij dit doen hebben wij ook grip op de beste kwaliteit, continu werken wij hieraan, en dat resulteert in de meest hoge kwaliteit! Daarnaast bieden wij u ook persoonlijk contact, hierdoor houden wij korte lijnen met u als klant, en zorgen ervoor dat uw vraag of wens snel wordt beantwoord. Ook kunt u via dit persoonlijk contact alle specifieke wensen doorgeven, denk hierbij bijvoorbeeld aan aparte afmetingen of vormen die u speciaal wenst. Hier kunnen wij dan rekening mee houden wanneer de thuja gaat groeien. Zo ontvangt u wanneer de thuja klaar is voor verkoop, een plant die helemaal naar uw wens gekweekt is!

Doordat wij alles in eigen beheer hebben kunnen wij ook snel schakelen, denk hierbij aan snelle levertijden. Omdat wij zelf onze bestellingen vervoeren kunnen wij dit snel en zorgvuldig doen, doordat de vervoer altijd door ons wordt gedaan weet u zeker dat dit ook veilig gebeurd en uw thuja netjes op bestemming komt. U ontvangt dan uw thuja bestelling in een snelle levering voor een ontzettend scherpe prijs die alleen wij u bieden! Hierdoor heeft u de beste thuja import uit Holland voor de meest scherpe prijs!

Uw thuja import door een kwekerij met jaren lange ervaringen!

Een thuja is een prachtige plant, deze wordt gekweekt in Holland onder de beste omstandigheden. Daarnaast is deze plant ook winter vast, waardoor u deze plant jaren lang kunt houden wanneer u deze goed onderhoud. Als deze thuja goed onderhouden wordt is deze plant ook altijd groen blijvend, en kunt u het hele jaar door genieten! Deze thuja is wellicht beter bekend als levensboom, dit is een andere benaming voor deze plant dit veel wordt gebruikt.

Deze thuja ook wel levensboom genoemd, stamt af van de coniferen planten soort, dit is een plant die al jaren lang bestaat en in bijna alle tuinen voorkomt! Uw thuja import regelt u dus snel en voordelig bij Varia Vert uit Holland!